perjantai 10. elokuuta 2012

Owls Say Hoo!

Aww, mä löysin niin käsittämättömän suloiset pöllökynnet Let Them Have Polish -blogista, että mun oli aivan pakko tehdä ensimmäistä kertaa ihan rehelliset kopiokynnet! Katsokaa nyt niitä; voi syötävä! :3



Näiden kynsien tekemisen parissa oli pitkästä aikaa tosi kivaa viettää muutama tunti, valita sopivia sävyjä ja pipertää. Vihreän pöllön kanssa oli ongelmia, koska kynsilakkarepertuaarini on sen värin kohdilta kovin suppea. Kunnes sitten muistin, että akryylimaalit on ihan tehty tällaiseen pipertämiseen! Kynnet on siis muuten tehty lakoilla lukuunottamatta vihreän ja valkoisen pöllön nassua, pöllöjen silmiä ja nokkia, jotka kaikki maalasin Oumaxeilla.

Wild & Mild: Polarbear, Essence: Let's Get Lost, Golden Rose: 181,  Wet n Wild: Tickled Pink, Wild & Mild: Ultra Pink,  Essence: Lime Up, Essence: Passion for Fashion, Essence: A Lovely Secret ja Flormar :Matifying Top Coat
Olin vilkuillut jo moneen kertaan kauppojen lakkavalikoimia sillä silmällä, että bongaisin sieltä mattapäällyslakan. En tiedä onko mun silmissä vain vikaa, vai eikö niitä oikeasti tahdo löytää - turhan helpolla ainakaan? Nyt kuitenkin tärppäsi työpaikan viereisessä Seppälässä, jonka Flormar -laarista kaivelin mattalakan lisäksi vielä pimeässä hohtavan Top Fluo -lakan ylihinnoiteltuna kimppatarjouksena: 2kpl/5e.

Flormarin mattalakka oli iloinen yllätys. Se tosin on ensimmäinen laatuaan jota olen ikinä kokeillut, eikä mulla siis ole mitään mihin verrata, mutta päällyslakkana se kuivui todella nopeasti ja jätti hyvän, pehmeän mattaefektin kynsille. Ja mikä parasta, se ei levittänyt milliäkään kynsilakkaa eikä akryylimaalia! Nyt mä olen niin ihastunut siihen, että tuskin lähden edes etsimään muiden merkkien vastaavuuksia.


Kokemuksia mattaavista päällyslakoista? Jaa ne kanssani!

18 kommenttia:

  1. Oiiii ihanat pöllöt <3

    Mahtavaa, että löysit halvan mattalakan joka toimii! Mulla on essien, enkä oo ollenkaan niin varma,että olis hintansa arvoinen... on se parempi kuin rimmelin, mitä eka kokeilin, mutta ei se mitenkään ihmeellinen ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! :3

      Itseänikin ilahdutti, että ensimmäinen vastaantullut mattalakka osottautui käyttökelpoiseksi. Tähän on helppo olla tyytyväinen (ainakin kun ei oo paremmasta kokemusta :P)!

      Poista
  2. Mulla on Gosh:in mattaava päällyslakka! Mun mielestä se on toiminu tosi hyvin mut eipä oo mullakaa mitää mihin verrata :D tais maksaa jotain 8e... Ja onpas söpöt noi pöllöt :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sippu! Mä laitankin ton Goshin korvan taakse odottelemaan. Oon tykännyt muista sen tuotteista, että on varmasti kokeilemisen arvoinen se mattalakkakin!

      Poista
  3. Siis ihan mielettömän herkulliset kynnet! Toi vihree essence on kyllä mulla himotuslistalla, ihana väri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Tuo Lime up on kyllä ihan mieletön. En kauheesti välitä vihreästä etenkään kynsillä, mutta tuon kanssa teen mielelläni poikkeuksen :)

      Poista
  4. H&m:lläki on oma mattapäällyslakkansa, maksaa joku 4-5€ muistaakseni.. itellä ei ookkaa kokemuksia siitä, mutta oon kuullu että olis hyvä. Melkein ois kyllä voinu ostaa sen kokeiluun ku itellä nyt on tuo Essien lakka, josta kyllä tykkään. :) Tosi ihanat kynnet kyllä !

    VastaaPoista
  5. Aivan käsittättömän hienot, tuijottelen vaan mykistyneenä täällä:D

    VastaaPoista
  6. Voi miten mahdottoman kauniit ja ihanat kynnet!:D siis ihan sairaan siistit!
    Kokemuksni H&M:n mattalakasta on hyvät,mattaa hyvin ja paremmin kuin Dependin, johon en ole niinkään tyytyväinen!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ,ihan mahdottoman paljon kiitoksia, Kynsille! :D Dependin olinkin ihan unohtanut näistä vähän edullisemmista puteleista. Tosin jos se mattapäällyslakka ei ole hyvä, en viitsisi laittaa pikkurahojakaan siihen :)

      Mikä siinä oli vikana? Huono jälki, ei matannut kunnolla?

      Poista
  7. Kertakaikkiaan kyllä hurmaavat, awww :3

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *